Sponsring
Från och med 2024 gör vi en satsning på våra sponsorer och påbörjar ett nytt upplägg där vi söker sponsorer årsvis istället för att söka sponsorer inför varje enskild tävling. Nedan kan du läsa om våra tre olika sponsringspaket!

Stora sponsringspaketet

Skylt (ca 90 * 40 cm) på domarbåsen.
Du är klubbmästarsponsor och får ditt företagsnamn broderat på ett klubbmästartäcke. Du syns på vår hemsida och våra sociala medier.
4000 kr per år.

Lilla sponsringspaketet
Skylt (ca 50 * 25 cm) på klubbstugan.
Du syns på vår hemsida och våra sociala medier.
2000 kr per år.

Stödsponsor
Du syns på vår hemsida. Valfritt belopp, minsta beloppet är 500 kr per år.

En engångssumma för kostnaden av tillverkningen av skylten tillkommer. Samtliga skyltar levereras i aluminium för god hållbarhet. Tillverkningskostnaden för den stora skylten (90*40 cm) är 1000 kr och för den lilla skylten (50*25 cm) är 500 kr. Gyda IHF fakturerar skyltkostnaden i samband med faktureringen för sponsringen. Sponsringen sker löpande årsvis tills det att någon av parterna säger upp avtalet. Observera att Gyda IHF är en förening som inte är momspliktiga och att det därför inte är någon moms på fakturorna från föreningen.

Vi i Gyda IHF hoppas att just du är intresserad av att vara med och stödja vår verksamhet. Alla bidrag, stora som små, är värdefulla för oss. Vid intresse av att vara med och sponsra vår verksamhet tecknas ett separat sponsoravtal.

Vill du utöver våra sponsringspaket vara huvudsponsor för en specifik tävling? Hör av dig så pratar vi ihop oss!

Kontaktperson
Alicia Gustafsson
076-831 57 19
annaaliciagustafsson@gmail.com